“Трябваш ми ти “ на Любен - вдъхновяваща история за една истинска любов

IMG 9979

Новото лятно парче на Любен Христов, нашумял от участието си в Музикална академия, плени сърцата на феновете с красива история за любовта. Пристанището в Каварна и девствения самотен плаж “Болата” са само част от снимачните площадки на роматичното реге. Проектът слага началото на лятото, а скандалния Любен доказва, че и лошите момчета могат да изпитват чувства. Артистът напомня, че истинската любов е в основата на най-силните копнежи, с което иска да напомни на хората за какво са създадени на този свят, а именнo за любов.

Лиричният герой на песента „Трябваш ми ти“ търси своята любима, без която той не се чувства пълноценен и животът му няма смисъл. “В съвременния свят на материални идеали и поквареност, се забравят ценностите, без които човек не може да съществува, сакралното чувство, зародило се в сърцето ти, което те кара да разбереш, че любовта е по-силна дори от смъртта, защото постоянно ражда живот и подклажда усещането, че си жив. Любовта е творец на живия свят и носи в себе си зародиша на безсмъртието. Не пропускайте да се потопите в една красива любовна история, олицетворяваща истински живота”, споделия младият артист.

 

Чрез красивите метафори: ”колело без колело и самолет с едно крило”, лирическия аз описва желанието си да направи всичко, за да открие своето момиче и да го върне при себе си, момичето който му дава душевен мир и го прави завършен.

Официалната премиера на видеото ще бъде в неделя на 8 юни в предаването „Нека говорят“ по бТВ. Песента се радва на засилен интерес в ефира на радиата Fresh и N joy