Румънеца и Енчев стартират проект срещу наркотиците и алкохола на петък 13

Рапърите Румънеца и Енчев  стартират традиционно ученическо парти в Бургас, чиято основна кауза е „Забавлявайте се без вредители и с качествена музика!“. По този начин хип-хоп дуетът се обявява срещу употребата на алкохол и наркотици от младежи, като им докаже, че купонът може да става без вредни стимуланти и че е достатъчна силата на добрите хитове, за да се забавляваш качествено. На петък 13-ти, в  Da Club, който се намира в сградата на Бургаски свободен университет, ще бъде прощъпулникът на партито, а Румънеца и Енчев ще са в ролята на MC-та и водещи. За музикалното оформление още ще се грижат DJ Pokera &  DJ Max, които ще дирижират купона от пулта.

Тъй като ученическото парти може да се посещава от младежи, все още ненавършили 18 години, продължителността му ще е от 18 часа до 21 часа и ще се превърне в традиция всеки петък.

Тийнейджърите ще се забавляват с рап, хип-хоп, български хитове и много музикални игри с подаръци - таблети.

С този проект хип-хоп дуетът се обявява срещу алкохола и наркотиците, които при липса на контрол и най-вече при дефицит на поводи за забавления за по-малките, се превръщат в нежелано явление сред младата аудитория.  "В последните две години във всички песни се пее за наркотици и алкохол, това ни провокира с Румънеца да покажем на малките, че има купон и без всичко това и че можем да се забавляваме в живота без глупости" споделя Енчев.  "Затова всеки петък, чрез различни игри, ще раздаваме децата с таблети, които стават за игра и за четене.“